Kurser

Jeg bor i Østerskov, 20 km syd for Køge, herfra driver jeg min virksomhed Skovens Pileflet.
Undervisning i kurveflet udgør en stor del af min virksomhed. I et dejligt træhus har jeg indrettet mit hyggelige værksted, der danner rammen om en lang række kurser året rundt – korte kurser af 3½ times varighed og længere kurser, der strækker sig over 2 dage.

Om foråret og sommeren fletter vi i haven, hvis vejret tillader,så vi kan nyde den skønne natur. Om vinteren trækker vi indenfor til brændeovnens knitrende varme og de bløde lammeskind.

Jeg holder også kurser i andre regi – blandt andet i FOF. Information om disse kurser kan du finde på FOF´s hjemmeside. Desuden holder jeg mange kurser i Norge gennem husflidsforeninger og Kystlaget  og privat– fortrinsvis på Sørlandet. Information om disse kurser finder du på deres hjemmeside og i min kalender.

Alle kurserne henvender sig til både mænd og kvinder og kræver ingen forkundskaber. Dato og tidspunkt for kurserne finder du ved at klikke på kalenderen.

Kurserne udbydes som åbne kurser, men hvis du kan samle 8 personer, kan du også få dit helt eget kursus. Det kan være familiemedlemmer, venner og veninder, 4 par venner: Det kan være et sommerarrangement, en kollegial workshop eller optakten til en julefrokost. Kontakt mig endelig.

Når jeg ikke underviser, fletter jeg i pil og andre spændende materialer. Jeg sælger mine flettede produkter på kunsthåndværker markeder og messer i Danmark og udlandet, men også hjemmefra via min hjemmeside. Jeg har ingen fast åbningstid men kontakt mig gerne, hvis du ønsker at købe noget.